Rreth nesh | Şafak International

Rreth nesh

Şafak International


SPITALI SHAFAK, i cili u hap më 10.12.1998 nga Presidenti i Republikës, Z. Süleyman Demirel, u transferua më 15.12.2004 me licencë të datës 23.11.1998 dhe vazhdon të shërbejë si SPITAL EVROPIAN SHAFAK. Me teknologjinë e saj të avancuar, stafin e mjekëve ekspertë dhe shërbimin e përsosur, Gaziosmanpaşa ju ofron një shërbim shëndetësor të menduar deri në detajet më të vogla.

Të gjitha dhomat e spitalit, i cili ka një kapacitet prej 140 shtretërish, 48 prej të cilave janë njësi të terapisë intensive, në një hapësirë ​​të brendshme prej 8000 m2, janë rregulluar në mënyrë speciale në mënyrën më moderne, duke marrë parasysh nevojat e pacientit. dhe shokun e tij. Në të gjitha dhomat ofrohet një ambient komod, i sigurt dhe komod për pacientët dhe shoqëruesit e tyre me shtretër pacientësh të kontrolluar elektronikisht dhe sistem qendror oksigjeni, si dhe televizor, kondicioner, sistem telefonik dhe banjo private.

Falë pajisjeve të teknologjisë së avancuar që kërkon epoka jonë, operacionet e suksesshme kryhen në 5 salla operimi në kuadër të SPITALIT EVROPIAN ŞAFAK, me mikroskop të avancuar, sisteme laparoskopie dhe salla operative me dizajn modern me pajisjet më të fundit mjekësore. Krahas operacioneve koronare by-pass, valvulare dhe vaskulare, në EVROPA SAFAK HOSPITAL, i cili ka një vend të sigurt me stafin e tij mjekë të dalluar në diagnostikimin dhe trajtimin e Sëmundjeve Kardiovaskulare; Procedurat Angio dhe Stend-PTCA kryhen me sukses.

Në spitalin tonë, i cili ka një njësi të kujdesit intensiv kardiovaskular me 6 shtretër, një njësi të kujdesit intensiv kirurgjik me 11 shtretër, një njësi të kujdesit intensiv koronar me 8 shtretër, një njësi të kujdesit intensiv për të porsalindurit me 23 inkubatorë, si dhe një njësi të fekondimit in vitro. dhe një Qendër të terapisë fizike dhe një departament të rehabilitimit robotik, duke ofruar shërbim 24 orë; Ne kemi një qendër imazherie dhe shërbime të ambulancës së urgjencës, duke përfshirë MR dhe CT.

Kush jemi ne?

Şafak International


Është një departament i krijuar nga Spitali Avrupa Şafak për të ofruar shërbime trajtimi për pacientët ndërkombëtarë. Së bashku me mjekët tanë specialistë dhe teknologjitë e avancuara që përdorim, ne përpiqemi të ofrojmë trajtimin më të mirë të mundshëm duke i bërë pacientët tanë nga jashtë të ndihen si në shtëpinë tonë.

Si Şafak International, ne kujdesemi për shëndetin e të gjithë pacientëve tanë dhe ndajmë trajtimet e nevojshme me pacientët tanë në mënyrën më transparente. Ne ofrojmë trajtim për shumë sëmundje. Më poshtë mund të gjeni shërbimet tona kryesore të trajtimit.

0
+
Përvoja
0
+
Specialist
0
+
Pacient i lumtur

Shërbimet tona kryesore të trajtimit


Transplanti i flokëve FUE
Transplantimi i vetullave
Skolioza
Kirurgjia e kataraktit
Kirurgjia e bypass-it të stomakut
Transplanti i kornesë
Transplanti i flokëve të DHI
Septoplastika
Rinoplastikë
Kirurgji me tuba në stomak (mëngë gastrike)
Baloni gastrik (Aplikimi i balonit intra-gastrik)
Oftalmologji Pediatrike
Bateria e trurit
iLASIK (iDesign Wavefront)
Kirurgjia e syve LASIK /LASEK
Lidhja e kryqëzuar (Lidhja e kryqëzuar e kornesë)
Lente kontakti
Transplantimi i mjekrës
Kirurgjia e obezitetit
Botox në stomak
Glaukoma
Strabizmi

Galeri